Kom gratis proeven van de GGZ trainingen!

Ben je werkzaam binnen het gemeentelijk sociaal domein en ervaar je dat de signalering en het ondersteuning bieden aan mensen met psychische en psychiatrische problemen, een licht verstandelijke beperking en/of multi problematiek lastig is?

Meld je dan aan voor onze gratis “Proeverij van de GGZ trainingen met ZonMw subsidie”. De ideale gelegenheid om te ervaren welke training uit ons trainingsaanbod bij jou past. Je kunt trainingen vergelijken, de inhoud ervaren en vragen stellen aan de trainers en kennisadviseurs. Ook geven we informatie over de subsidie van ZonMw waardoor de trainingen vrijwel kosteloos zijn voor gemeenten en wijkteams.

De proeverij vindt plaats op 22 januari 2019 van 13 tot 17 uur bij landgoed De Horst, De Horst 1 3971 KR Driebergen.

De Proeverij is geschikt voor beleidsmedewerkers, wijkteams en bestuurders in het gemeentelijk sociaal domein en mensen die werken bij zorgorganisaties.
In de gratis Proeverij staan kennis, inzicht en ervaring centraal op zowel beginners als gevorderd niveau.

Schrijf je hier in voor de Proeverij en bekijk alvast het volledige trainingsaanbod GGZ in de wijk.

Meer informatie over de Proeverij, onze trainingen op maat en de financiering van ZonMw? Bel Rob van Renen via 010-3040186 of mail via rob.vanrenen@jblorenz.nl

Wat is de Academie Sociaal Domein?

De Academie Sociaal Domein – onderdeel van jb Lorenz – versnelt het lerend vermogen van mensen in het sociaal domein door middel van scholing. We verbinden de laatste wetenschappelijke inzichten aan praktische uitvoering. Nieuwsgierig geworden?